Venner

Venner


I vores Vinterbadeklub har vi nogle venner, som gør noget særligt for os og vi gør noget særligt for dem


Vestermølle og Vestermøllelaug:

Skanderborg Vinterbadeklub er stolte af at være en del af Vestermølle og der er rigtig mange aktiviteter i og omkring Vestermølle til stor gavn og glæde for byens borgere og foreningslivet. Du kan læse mere om Vestermøllelauget her


Sydbank:

Sydbankfonden lægger vi vægt på trivsel og folkelige formål i de områder vi er stærkt forankret. Det er derfor naturligt for os at hjælpe Skanderborg Vinterbadeklub i gang med midler til køb af saunaovn.


Nordea:

Nordea fonden støtter rigtig mange gode lokale projekter. Vi er glade for at få lov til at være med til at gøre det muligt for Skanderborg Vinterbade klub, og er sikker på at det vil glæde rigtig mange fra Skanderborg og omegn i årene fremover.


Dansk Kvarts Industri:

Jeg er selv frilufts menneske, og er glad for at støtte et lokalt projekt, hvor rigtig mange mennesker får mulighed for nyde vores pragtfulde sø i skønne omgivelser.


danbolig:

Et rigtig godt projekt, som vi er stolte over at kunne støtte, jeg håber mange af vores kunder vil gøre brug af Skanderborg vinterbadeklub. Min familie og jeg skal helt sikkert være vinterbadere.


KONKORDIA:

KONKORDIA arbejder på at forbedre livskvaliteten hos ledelse og medarbejdere i virksomheder i hele Danmark. Det er både med ledelsesudvikling samt personlig udvikling, og i den forbindelse er vinterbadning for mange en stor personlig udvikling at gennemgå. Derfor er det med stor glæde at vi støtter Skanderborg Vinterbadeklub, som vi tror på er med til at øge livskvaliteten i Skanderborg og omegn.


El-installationsfirmaet Julsgaard:

Da El-intallationsfirmaet Julsgård fra Brædstrup har udført største parten af el entrepriserne på Vestermølle, har det været naturligt for os at hjælpe Skanderborg Vinterbadeklub med rådgivning og korrekt installation af strøm og el artikler.


Stilling Malerfirma:

Loyalitet og gode relationer, vægter vi højt i Stilling Malerfirma. Derfor var det naturligt for os og hjælpe med et kontant beløb, da der kom en uforudset udgift for vinterbaderne i etableringsfasen.


HBM Gulve:

Det rigtige gulv, og behandlingen af gulvet i en sauna er vigtig. Det har derfor været naturligt for os at bidrage med vores håndværksmæssige kompetencer til Skanderborg Vinterbadeklub.


Södra Interiör A/S

Det er vigtigt med de rigtige lister og den rigtige væg beklædning, derfor har vi med glæde sponsoreret ovntørret svensk grantræ specielt til sauna brug til beklædning af vægge og lofter.


Fisker Skanderborg A/S

Hos Fisker Skanderborg A/S sætter vi sundhed og trivsel højt, derfor var vi ikke i tvivl, da vi fik muligheden for at støtte Skanderborg Vinterbadeklub.


Jyske Bank Skanderborg

Overblik over økonomi og kommunikation mellem medlemmerne i en forening er vigtig. Jyske Bank er glade for at sponsorere Skanderborg Vinterbadeklubs økonomi og kommunikations system.

 


Nordea
KONKORDIA
HBM Gulve
Södra Interiör